MENUkaart
Onze gerechten worden uitsluitend met dagverse producten bereid.
En dat proef je terug in de smaak!
Restaurant menukaart
voorgerechten
Thaise Loempia rijkelijk gevuld met kip, ei, glasnoodles en groenten. (3 stuks)
Thaise pangsit gevuld met fijn gemalen kip aangevuld met zoetzure saus. (5 stuks)
Khanom Pang Na Kai, een krokant laagje brood met gemarineerde kip en sesamzaad. (4 stuks))
Dit gerecht is een combinatie van voorgerechten, bestaande uit: een loempia, stokje kip saté, een vis koekje en sparerib
Salades
Een licht zuur/pikante mix van kip, ananas, komkommer, ui, tomaten en koriander geserveerd met witte rijst
soepen
Licht pikante kippensoep op smaak gemaakt met verse champignon en koriander
Licht pikante garnalensoep op smaak gemaakt met verse champignon en koriander
Traditionele Thaise vissoep bestaande uit een mix van garnalen, mosselen, vis en inktvis aangevuld met verse champignon en koriander
Glasnoedels soep met gehakte kip en verse groenten
Thaise soep met kip gevulde pangsit
Thais bereide rundvlees soep met knoflook en koriander
Milde kippensoep met kokosmelk, verse champignon en koriander
Milde garnalen soep met kokosmelk, verse champignon en koriander.
Tahoe on Moesap, een delicatesse soep gevuld met: ei tofu met fijn gehakt varkensvlees en zwarte champignons.
Een milde vissoep met een mix van verschillende zeevruchten, verse champignon en koriander bereid in kokosmelk
hoofdgerechten
Bereid volgens traditioneel recept.
KIPgerechten
Roergebakken kip met een mix van groenten in oestersaus geserveerd met witte rijst
Roergebakken kip met cashewnoten, ui, broccoli en zwarte champignons geserveerd met witte rijst.
Roergebakken kip met ananas, tomaten, komkommer, paprika en ui aangemaakt met een zoetzure saus geserveerd met witte rijst.
Roergebakken kip met knoflook, witte peper, en koriander geserveerd met witte rijst.
Roergebakken kip met verse gember, ui, groene peper en zwarte champignons geserveerd met witte rijst.
Roergebakken kip met ui, broccoli, verse champignon en rode peper geserveerd met witte rijst.
Roergebakken kip met ui, sperziebonen, knoflook, rode peper en Thaise basilicum geserveerd met witte rijst
Roergebakken kip met ui, sperziebonen, bamboe, aubergine in rode kerrie saus geserveerd met witte rijst.
Rundvlees gerechten
Roergebakken haasbiefstuk met een mix van groenten in oestersaus geserveerd met witte rijst.
Roergebakken haasbiefstuk met cashewnoten, ui, broccoli en zwarte champignons geserveerd met witte rijst.
Roergebakken haasbiefstuk met ananas, tomaten, komkommer, paprika en ui aangemaakt met een zoetzure saus geserveerd met witte rijst.
Roergebakken haasbiefstuk met knoflook, witte peper, en koriander geserveerd met witte rijst.
Roergebakken haasbiefstuk met ui, broccoli, verse champignon en rode peper geserveerd met witte rijst.
Roergebakken haasbiefstuk met ui, sperziebonen, knoflook, rode peper en Thaise basilicum geserveerd met witte rijst.
Roergebakken haasbiefstuk met ui, sperziebonen, bamboe, aubergine in rode kerrie saus geserveerd met witte rijst/
Varkenshaas gerechten
Roergebakken varkenshaas met een mix van groenten in oestersaus geserveerd met witte rijst.
Roergebakken varkenshaas met ananas, tomaten, komkommer, paprika en ui aangemaakt met een zoetzure saus geserveerd met witte rijst.
Roergebakken varkenshaas met knoflook, witte peper, en koriander geserveerd met witte rijst.
Roergebakken varkenshaas met verse gember, ui, groene peper en zwarte champignons geserveerd met witte rijst.
Roergebakken varkenshaas met ui, broccoli, verse champignon en rode peper geserveerd met witte rijst.
Roergebakken varkenshaas met ui, sperziebonen, knoflook, rode peper en Thaise basilicum geserveerd met witte rijst.
Roergebakken varkenshaas met ui, sperziebonen, bamboe, aubergine in rode kerrie saus geserveerd met witte rijst.
Thaise Kerrie-kokos gerechten
Thaise Massaman kerrie bereid met kip, ui, aardappel, wortel, gebakken uien en pinda’s in kokosmelk, geserveerd met witte rijst.
Een Thaise gele kerrie bereid met kip, ui, aardappel, bamboe, sperziebonen en paprika in koskosmelk, geserveerd met witte rijst.
Thaise Paneng kerrie bereid met kip, groene peper en aubergine in kokosmelk geserveerd met witte rijst.
Een Thaise rode kerrie bereid met kip, sperziebonen, bamboe, aubergine en basilicum in kokosmelk geserveerd met witte rijst.
Een Thaise groene kerrie bereid met kip, sperziebonen, bamboe, aubergine en basilicum in kokosmelk geserveerd met witte rijst.
Een Thaise rode kerrie bereid met grote garnalen, champignon, ui en ananas in kokosmelk geserveerd met witte rijst.
Een Thaise rode kerrie bereid met grote garnalen, sperziebonen, basilicum en groene peper in kokosmelk geserveerd met witte rijst.
Een Thaise rode kerrie met witte visfilet bereid met sperziebonen, basilicum en groene peper in kokosmelk geserveerd met witte rijst.
Visgerechten
Een krokant witte visfilet met een mix van groenten in oestersaus geserveerd met witte rijst.
Een krokant witte visfilet met ananas, tomaten, komkommer, paprika en ui aangemaakt met een zoetzure saus geserveerd met witte rijst.
Een krokant witte visfilet met knoflook, witte peper, en koriander geserveerd met witte rijst.
Een krokant witte visfilet met een licht pikante saus op basis van zoet, zout en zuur geserveerd met witte rijst.
Een krokant witte visfilet met ui, broccoli, verse champignon en rode peper geserveerd met witte rijst.
Een krokant witte visfilet met ui, sperziebonen, bamboe, aubergine in rode kerrie saus geserveerd met witte rijst.
Garnalengerechten
Roergebakken grote garnalen met een mix van groenten in oestersaus geserveerd met witte rijst.
Roergebakken grote garnalen met ananas, tomaten, komkommer, paprika en ui aangemaakt met een zoetzure saus geserveerd met witte rijst.
Roergebakken grote garnalen met knoflook, witte peper, en koriander geserveerd met witte rijst.
Roergebakken grote garnalen met ui, broccoli, verse champignon en rode peper geserveerd met witte rijst.
Roergebakken grote garnalen met ui, selderij en verse champignon in gele kerrie poeder geserveerd met witte rijst.
Roergebakken grote garnalen met ui, verse champignon, basilicum in zoete geroosterde Thaise pepersaus geserveerd met witte rijst.
Roergebakken grote garnalen met ui, sperziebonen, knoflook, rode peper en Thaise basilicum geserveerd met witte rijst.
Roergebakken grote garnalen met ui, sperziebonen, bamboe, aubergine in rode kerrie saus geserveerd met witte rijst.
Vegetarische gerechten
Bereid volgens traditioneel recept.
Vegetarische voorgerechten
Thaise Loempia rijkelijk gevuld met tofu, ei, glasnoodles en groenten. (3 stuks)
Krokante stukjes tofu geserveerd met Thaise pindasaus. (3 stokjes)
Glasnoedels soep met tofu en verse groenten.
Licht pikante groentesoep bereid met tofu, verse groenten en koriander.
Licht pikante groentesoep bereid met tofu, verse groenten, koriander en kokosmelk.
Een licht pikante glasnoedels salade met tofu, ui, tomaten en koriander in een traditionele Thaise saus.
Krokante tofu met diverse gekookte groenten afgetopt met Thaise pindasaus.
Vegetarische hoofdgerechten
Roergebakken haasbiefstuk met een mix van groenten in oestersaus geserveerd met witte rijst.
Roergebakken tofu met cashewnoten, ui, broccoli en zwarte champignons geserveerd met witte rijst.
Roergebakken tofu met ananas, tomaten, komkommer, paprika en ui aangemaakt met een zoetzure saus geserveerd met witte rijst.
Roergebakken tofu met knoflook, witte peper, en koriander geserveerd met witte rijst.
Roergebakken tofu met verse gember, ui, groene peper en zwarte champignons geserveerd met witte rijst.
Roergebakken tofu met ui, broccoli, verse champignon en rode peper geserveerd met witte rijst.
Roergebakken tofu met ui, sperziebonen, knoflook, rode peper en Thaise basilicum geserveerd met witte rijst.
Roergebakken tofu met ui, sperziebonen, bamboe, aubergine in rode kerrie saus geserveerd met witte rijst.
Thaise Massaman kerrie bereid met tofu en verse groenten, aardappel, gebakken uien en pinda’s in kokosmelk, geserveerd met witte rijst.
Een Thaise gele kerrie bereid met tofu, ui, aardappel, bamboe, sperziebonen en paprika in kokosmelk, geserveerd met witte rijst.
Thaise Paneng kerrie bereid met tofu, groene peper en aubergine in kokosmelk geserveerd met witte rijst.
Een Thaise groene kerrie bereid met tofu, sperziebonen, bamboe, aubergine en basilicum in kokosmelk geserveerd met witte rijst.
Specialiteit van het huis
Bereid volgens traditioneel recept.
Chiang Mai Specialiteiten
Laap is een traditioneel Thaise avondmaaltijd wat bereid wordt met fijn gehakt kippenvlees wat doormiddel van mint, koriander, ui, pikante peper en limoensap op smaak wordt gemaakt.
Dit populaire en smaakvolle gerecht uit De Isaan, bestaat uit sappig gegrild varkensvlees, wat we plakjes snijden samengevoegen met uien en pepers. De smaak wordt verfijnd met een bijzondere dressing. Deze bestaat uit gemalen gebrande rijst, gemalen gedroogde chilipeper, vissaus, limoensap, sjalotjes en blaadjes mint. Nam Tok Moe, de letterlijke vertaling is: waterval van varkensvlees.
Pla Neung Manao betekend gestoomde vis met limoen. Bestaande uit een gestoomde visfilet die wordt geserveerd met een geurige saus (of liever een soepachtige saus) bereid met vers limoensap, knoflook, citroengras, koriander en chilipepers.
Dit gerecht betaat uit rode kerrie, diverse inheemse kruiden en kokosmelk. Als je ooit in Thailand bent ga dan zeker opzoek naar dit heerlijke romige mengsel van vis, kerrie en kokosmelk, tot die tijd probeer en bestel dit gerecht lekker bij ons, eet smakelijk…
Een perfecte roerbak combinatie van garnalen, vis, inktvis, en mosselen met pittige rode kerriesaus en citroenblad, geserveerd met gestoomde Jasmijn rijst.
Gebakken eenden filet in pittige rode curry met bamboe, ui, sperziebonen, citroenblad, basilicum en groene peper.
Gebakken eenden filet met knoflook, pepers, ui, sperziebonen, bamboe en Thaise basilicum.
Dit Thaise gerecht dat gemaakt wordt met gebakken gehakte varkenshaas, uien, tomaten en chilipepers is een populaire delicatesse voor de Thaise fijnproever en wordt geserveerd met verse groenten en witte rijst.
gerechten met Rijst
Gebakken rijst met kip, groenten, cashewnoten, ananas en gele kerrie poeder.
Gebakken rijst met kip, verse gember en groenten in gele kerrie saus.
Gebakken rijst met kip, sperziebonen, ui, broccoli, basilicum en rode peper.
Gebakken rijst met kip, ei en verse groenten.
Gerechten met noedels
Gebakken noedels met tofu, ei en verse groenten.
Gebakken noedels met kip, ei en verse groenten.
Gebakken noedels met kip, ei en verse groenten bereid met een licht zoete sojasaus.
Gebakken noedels met kip, verse groenten, rode peper en basilicum.
Gebakken glasnoedels met kip, ei en verse groenten.
Gebakken eiernoedels met kip, ei en verse groenten.
nagerechten
Dit nagerecht bestaat uit banaan gekookt in een mengsel van kokosmelk en suiker.
Dranken
Traditioneel Thais gebrouwen bier.
RESERVEREN
Het boeken van een tafel doet u eenvoudig via ons reserveringssysteem.
openingstijden
Maandag t/m vrijdag
15:00 t/m 22:00
Weekend
15:00 t/m 22:00
Bezorgen /afhalen
Maandag t/m vrijdag
16:00 t/m 22:00
Weekend
16:00 t/m 22:00
Contact
Adres
Havenstraat 20
1211 KM Hilversum
Telefoonnummer
035 – 624 81 91
welkom@chiangmaihilversum.nl